Home Voor verwijzers Wat wij doen Schuldregelen voor gezinnen

Schuldregelen voor gezinnen

Samen sterker verder:
Rotterdamse gezinnen schuldenvrij en zorgeloos

Al meer dan 10 jaar helpt Manna Support Rotterdammers die problemen hebben met hun geld. Sinds kort doen wij dit ook speciaal voor Rotterdamse gezinnen met schulden. Ons doel is om elk jaar 1000 van deze gezinnen weer helemaal schuldenvrij te maken. 
 

Deze gezinnen kunnen wij helpen:

Het gezin heeft minimaal één kind onder de 18 jaar oud
Het gezin woont in Rotterdam
De schulden zijn ontstaan door een negatieve levensgebeurtenis
De schulden zijn te hoog om zelf af te lossen
Er worden geen nieuwe schulden meer gemaakt
Er is overzicht in de schulden

Schuldregelen voor gezinnen

Schulden hebben een groot effect op het dagelijks leven. Bij gezinnen is deze impact voelbaar voor ouders maar ook voor kinderen. Daarom biedt Manna Support een speciaal traject voor Rotterdamse gezinnen met geldproblemen. Ons doel is om elk jaar 1000 van deze gezinnen weer helemaal schuldenvrij te maken. Lees hieronder hoe wij dit doen.
 
 • Geheel kosteloos
 • Voor gezinnen met kinderen
 • Korter traject

Uw doelen staan voorop

Wij bepalen samen de doelen waar wij met u aan gaan werken.

Een persoonlijk plan

U krijgt een persoonlijk plan met uitleg over wat wij gaan doen. Dit plan maken wij samen met u.

Op eigen benen staan

Wij helpen u om uw geldzaken weer zelf te doen als u daar klaar voor bent.

Over ons

Hoe wij schuldregelen

Manna Support helpt gezinnen met het oplossen van schulden. Daarvoor hebben wij ons schuldregeltraject. Ons doel is om elk gezin binnen 150 dagen weer schuldenvrij te maken. Dit doen wij in de volgende 5 stappen:

 1. Aanmelding 
  Het traject begint met het invullen van het aanmeldformulier. Na goedkeuring volgt een gesprek over de situatie van het gezin. Samen maken we daarna een persoonlijk plan voor de volgende stappen.
   
 2. Aanmaken dossier
  Voor elk gezin bestaat een map in ons systeem. Hierin verzamelen wij de belangrijke documenten. Dit is snel nodig voor het regelen van schulden. Zo kunnen wij direct de klant helpen.
   
 3. Schuldenoverzicht
  Voor het oplossen van de schulden is een goed overzicht van de schulden nodig. Eerst maken de verwijzer en de klant een lijst van partijen die nog geld krijgen. Manna Support praat met deze partijen en maakt daarna een overzicht van de schulden. De klant moet dit overzicht van schulden goedkeuren.
   
 4. Schuldregelen
  We regelen schulden door afspraken te maken met de partijen die nog geld krijgen. Als alle partijen akkoord gaan, worden de schulden afbetaald uit het Fonds De Loods. Het kan ook gebeuren dat niet alle partijen akkoord gaan. Dan zoeken wij samen naar andere manieren om de schulden af te lossen.
   
 5. Afronding en nazorg
  Bij de afronding van het traject hopen wij dat het gezin weer schuldenvrij is. Dit kunnen wij niet beloven. Wij beloven wel om ook na het traject te blijven helpen. Dit is onze nazorg. Hoe deze nazorg eruit ziet bespreken we samen met de klant en de verwijzer.

  Bent u partner of wilt u partner worden om gezinnen aan te melden voor het schuldregeltraject? Neem dan contact met ons op of download het aanmeldformulier.
   

contact  aanmeldformulier

info@mannasupport.nl

Aangesloten bij

Je kunt ons ook appen voor het maken van een afspraak

Start WhatsApp gesprek