Home Voor verwijzers Partner worden

Wij werken ook graag met u samen

Komt uw organisatie wel eens in contact met mensen die kampen met financiele problemen? Deze mensen kunt u naar ons doorverwijzen zodat wij ze verder kunnens helpen. Ook hebben onze klanten vaak meer dan alleen een financieel problemen of soms is het nuttig als onze (oud) klanten nog gebruik kunnen maken van een andere dienst of voorziening in de stad. Wij werken graag met u samen! Heeft u klanten die u kunt doorverwijzen of een bepaalde expertise die onze klanten kan helpen?

Samen sterker verder

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de geldzaken regelen. Wij willen graag samenwerken met andere organisaties om onze (oud) klanten verder te helpen. We denken niet alleen aan geldproblemen, maar ook aan de onderliggende problemen die spelen bij onze klanten.
 

Wij willen graag mensen en organisaties leren kennen die iets kunnen toevoegen. Uw organisatie kan mensen met financiele problemen naar ons doorverwijzen of misschien heeft u een bepaalde expertise of biedt uw organisatie een voorziening die goed zou zijn voor onze doelgroep. Samen kunnen we een uitgebreider vangnet bouwen voor onze klanten.

Laten we in gesprek gaan en ontdekken hoe we samen een impactvolle verandering kunnen bewerkstelligen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en laten we de mogelijkheden verkennen. Samen kunnen we een verschilmaken. 

Partner worden

* Verplichte velden

Bedankt!

Het formulier is succesvol verzonden.

Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals

Je kunt ons ook appen voor het maken van een afspraak

Start WhatsApp gesprek