Home Over ons Over Nieuw Vaarwater

Over Nieuw Vaarwater

Manna Support is onderdeel van Stichting Nieuw Vaarwater.

Stichting Nieuw Vaarwater

Duurzaam uit de schulden

Stichting Nieuw Vaarwater wil beschermingsbewind op een persoonlijke en betrokken manier aanbieden. Dat betekent meer tijd voor de klant en sneller oplossen van schulden. We willen ook mensen helpen om blijvend zelfstandig te worden met hun geldzaken. Het programma is er voor alle inwoners van Rotterdam met ernstige schulden die zij zelf niet meer kunnen oplossen. 

Stichting Nieuw Vaarwater is een initiatief van Stichting De Verre Bergen.

Budgetbeheer en beschermingsbewind

Stichting Nieuw Vaarwater biedt beschermingsbewind en budgetbeheer aan vanuit haar twee bewindvoeringskantoren: Manna Support en De Maas Dienstverlening. Deze kantoren gaan steeds op zoek naar de beste vorm van dienstverlening voor haar klanten. Soms is dat beschermingsbewind, en soms budgetbeheer. Altijd zo kort als mogelijk, en zo lang als nodig. 

De missie van Nieuw Vaarwater is: iedereen blijvend financieel sterk maken.  Als u bij ons komt dan gaan wij samen sterker verder. Dat zijn onze waarden. Eerst helpen wij u om weer overzicht te krijgen in uw geldzaken en schulden. Daarna gaan wij u helpen om uw geldzaken weer zelf te regelen. Zo worden wij eerst samen sterker en gaat u daarna sterker verder.

Aangesloten bij

Duurzaam ondersteunen biedt mensen meer perspectief

Onderzoek zal aantonen of de begeleiding en het versneld aanpakken van schulden zal zorgen voor een betere situatie van de klanten. Ook wordt er onderzocht of onze hulp zorgt voor minder terugval in schulden wanneer mensen stoppen met onze dienstverlening. 

Je kunt ons ook appen voor het maken van een afspraak

Start WhatsApp gesprek